Waarom vloerisolatie?

Vloerisolatie is een zeer rendabele manier om jouw woning energiezuiniger te maken en tegelijker tijd het wooncomfort te laten toenemen!

Door de toepassing van deze isolatietechniek kan de warmte moeilijker het huis verlaten door de vloer en de daaronder liggende kruipruimte. Minder stookkosten, lagere energierekening en dus verdiend deze isolatievorm zichzelf terug! De meeste vloerisolatie’s verdienen zichzelf binnen 7 a 8 jaar terug. Indien je een vloer isoleert met vloerverwarming zal het rendement nog hoger zijn.

Door de toename van het wooncomfort zijn koude voeten verleden tijd. Dit heeft ook positieve gevolgen voor jouw gezondheid, gezien onderkoelde voeten één van de voornaamste reden zijn voor minder weerstand. Ook zal je minder last hebben van schimmels en huisstofmijt door de verlaging van luchtvochtigheid in huis. De waarde van de woning zal met vloerisolatie stijgen door het betere energielabel, wat dus nog een manier is waarop deze investering zich terugverdiend. Dit alles terwijl de kruipruimten in de meeste gevallen nog gewoon toegankelijk blijven.

DE TECHNIEK

Vloerisolatie is waar isolatiemateriaal onder de vloer wordt aangebracht. Dit kan bij zowel betonvloeren als een houten vloer. De enige voorwaarde is dat er een minimaal 50 cm hoge kruipruimte onder de vloer aanwezig is. Indien er minder dan 50 cm ruimte is en/of je hebt last van een vochtige kruipruimte, zullen wij een bodemisolatie adviseren. 

PRODUCTEN

 BASF LWP H20 spray (ter plekke gespoten isolatieschuim)
 Tonzon (Isolatie folie icm een bodemafsluiter)

OFFERTE AANVRAGEN

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

Voor een duurzame woning en een lagere energierekening met een gemiddelde besparing van 15% tot 25%.

Lees meer
Projecten

Projecten

Word jij ook een tevreden klant van ons? Hier een greep uit onze eerder uitgevoerde projecten die wij gerealiseerd hebben.

Lees meer
5 tips voor isolatie

5 tips voor isolatie

Investeren in woningisolatie loont. Spouwmuurisolatie geeft hetzelfde rendement als een spaarrekening met 11 procent rente...

Lees meer

Smit Isolatie Groep is een gerenommeerde en erkende organisatie op het gebied van het leveren en aanbrengen van na- isolatie.

SMIT Isolatie Groep B.V.
SMIT Isolatie Groep B.V.

Windoo is uw adviseur en leverancier van duurzaam glas. Een fami­lie­be­drijf met jarenlange ervaring in het vak.

Windoo Glasisolatie
Windoo Glasisolatie

Vind de beste vakspecialist voor in en om je huis met Homedeal.

Homedeal
Homedeal

De coöperatie Pekela Duurzaam heeft als doel een bijdrage te leveren aan een energieneutraal Pekela.

Pekela Duurzaam
Pekela Duurzaam

Isoplusparels.nl is gespecialiseerd in de productie van HR++ EPS Isolatie parels voor het isoleren van spouwmuren en kruipruim

Isoplusparels.nl B.V.
Isoplusparels.nl B.V.

B-Team is gespecialiseerd in o.a. houtworm bestrijden, boktor bestrijden, schimmel, vocht en zwambestrijding.

B-Team (Hennie Potze)
B-Team (Hennie Potze)