UW WONING LATEN
ISOLEREN?

Benieuwd hoe Lubben Isolatie uw thuishaven kan isoleren? Onze isolatiespecialisten adviseren graag naar de mogelijkheden in uw situatie!

Offerte aanvragen

Isolatiebedrijf Drenthe

Het isoleren van uw woning dé manier om duurzamer te leven en op uw energierekening te besparen. Lubben Isolatie is een ervaren isolatiebedrijf in Drenthe dat gespecialiseerd is in het aanbrengen van spouwmuur-, vloer-, bodem-, dak- en glasisolatie. We isoleren voornamelijk oude panden die tussen 1925 en 1985 gebouwd zijn. Voor iedere situatie leveren we maatwerk en komen we altijd met een passende oplossing. Neem bij vragen contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Onze specialisten voorzien u graag van advies en bespreken de mogelijkheden met u.

Bel 0592 - 201382 Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor Lubben Isolatie?

Bij Lubben Isolatie zijn de meest ervaren isolatiespecialisten werkzaam. Met z’n allen zorgen we ervoor dat uw pand zo goed mogelijk wordt geïsoleerd met gebruik van alleen de beste materialen. We isoleren voornamelijk woningen en bedrijfspanden die in de 20ste eeuw zijn gebouwd, omdat in veel van die gebouwen nauwelijks tot geen isolatie te vinden is. We hebben ons hierin gespecialiseerd en zijn daarom een van de beste isolatiebedrijven in Drenthe die uw woning of bedrijfspand kunnen isoleren.

Uw onafhankelijke Isolatiebedrijf in Drenthe

We zijn niet verbonden aan vaste leveranciers van bepaalde isolatiematerialen, waardoor we volledig productonafhankelijk zijn. Hierdoor zijn de isolatiemogelijkheden bij ons onbegrensd en hebben we de vrijheid om voor ieder project ook echt de ideale oplossing te vinden. Naast onze materiaalopties werken we volgens een gecertificeerde uitvoering, die ons mede in staat stelt om altijd en overal hoogwaardige kwaliteit en service te leveren. Hier komt nog bij dat u standaard 10 jaar garantie ontvangt.

Review van een tevreden klant

"Mijn woning verkeerde in goede staat toen ik het kocht, maar hij was niet geïsoleerd. Na jaren van twijfelen heb ik toch besloten om mijn huis helemaal te laten isoleren. Ik kwam bij Lubben Isolatie terecht en ben heel snel en goed geholpen. Ik kreeg een vrijblijvend adviesgesprek. Toen ik akkoord was gegaan hebben ze het hele huis vakkundig geïsoleerd. De jongens van Lubben Isolatie hebben echt prachtig werk verricht en ik ben super blij met het resultaat.”

- Dhr. Huibrecht uit Assen

Voordelen aanbrengen isolatie

Door uw woning of bedrijfspand goed te laten isoleren, houdt u de warmte binnen en leeft u een stuk duurzamer. Bij ons profiteert u dan ook altijd van de onderstaande voordelen:

  • Besparing op de energierekening
  • Minder last van geluid
  • Milieuvriendelijk & duurzaam
  • Warm in de winter, koel in de zomer
  • Comfortabel wonen en werken
  • Waarde van het pand neemt toe
  • Geen last meer van vocht en schimmel
  • Ontvang subsidie

Bel 0592 - 201382 Offerte aanvragen

Soorten isolatietoepassingen in Drenthe bij Lubben Isolatie

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van isolatie hebben we ons in meerdere isolatietoepassingen gespecialiseerd en leveren we bij ieder project maatwerk. Welk deel van uw huis u ook wilt laten isoleren, u kunt bij Lubben Isolatie, terecht. We komen graag bij u langs om uw woning of bedrijfspand te inspecteren en samen de opties te bespreken om het pand comfortabel en duurzaam te maken. We leveren de volgende isolatiediensten:

Subsidie isolatie

Indien u isolatiemateriaal laat plaatsen, komt u wellicht in aanmerking voor subsidie van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Lees meer over de soorten subsidies en voor welke u mogelijk in aanmerking komt? Zo heeft u uw investeringskosten er nog sneller uit en profiteert u optimaal van de regelingen die de overheid in het leven heeft geroepen om Nederland duurzamer te maken.

Neem contact met ons op

Waar u ook woont in Drenthe, bij Lubben Isolatie komen we graag op locatie kijken wat we voor u kunnen beteken. U heeft ook de mogelijkheid om de gegevens digitaal of over de telefoon door te geven. We maken het graag makkelijk voor u. Als u nog vragen heeft of meteen een afspraak wilt maken, neem dan contact op door ons te bellen. U kunt ook direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord van ons.

Bel 0592 - 201382 Offerte aanvragen

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

Voor een duurzame woning en een lagere energierekening met een gemiddelde besparing van 15% tot 25%.

Lees meer
Vloerisolatie

Vloerisolatie

Geen koude voeten meer? Vloerisolatie levert naast wooncomfort ook gemiddelde besparing op van 15%.

Lees meer
Projecten

Projecten

Word jij ook een tevreden klant van ons? Hier een greep uit onze eerder uitgevoerde projecten die wij gerealiseerd hebben.

Lees meer
Subsidie isolatie

Subsidie isolatie

Bij het laten plaatsen van isolatie in uw woning komen er een aantal dingen kijken, waaronder subsidie voor isolatie.

Lees meer

Smit Isolatie Groep is een gerenommeerde en erkende organisatie op het gebied van het leveren en aanbrengen van na- isolatie.

SMIT Isolatie Groep B.V.
SMIT Isolatie Groep B.V.

Windoo is uw adviseur en leverancier van duurzaam glas. Een fami­lie­be­drijf met jarenlange ervaring in het vak.

Windoo Glasisolatie
Windoo Glasisolatie

Vind de beste vakspecialist voor in en om je huis met Homedeal.

Homedeal
Homedeal

De coöperatie Pekela Duurzaam heeft als doel een bijdrage te leveren aan een energieneutraal Pekela.

Pekela Duurzaam
Pekela Duurzaam

Isoplusparels.nl is gespecialiseerd in de productie van HR++ EPS Isolatie parels voor het isoleren van spouwmuren en kruipruim

Isoplusparels.nl B.V.
Isoplusparels.nl B.V.

B-Team is gespecialiseerd in o.a. houtworm bestrijden, boktor bestrijden, schimmel, vocht en zwambestrijding.

B-Team (Hennie Potze)
B-Team (Hennie Potze)