UW WONING LATEN
ISOLEREN?

Benieuwd hoe Lubben Isolatie uw thuishaven kan isoleren? Onze isolatiespecialisten adviseren graag naar de mogelijkheden in uw situatie!

Offerte aanvragen

Isolatiebedrijf Friesland

Wilt u net als veel andere woningbezitters duurzamer leven en tegelijkertijd veel geld besparen? Laat dan uw huis isoleren door het beste isolatiebedrijf in Friesland, Lubben Isolatie. We specialiseren ons in A-kwaliteit spouwmuur-, vloer-, bodem-, dak- en glasisolatie.

Bij Lubben Isolatie beschikken we over de beste materialen om uw woning goed te isoleren voor de winter. Onze vakmensen zijn bovendien zeer ervaren met het isoleren van veel verschillende woningen. Hierdoor bieden ze altijd een isolatieoplossing op maat. Heeft u nog een dringende vraag of wilt u direct een offerte aanvragen? Klik op een van de buttons.

Bel 0592 - 201382 Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor Lubben Isolatie?

Waar u ook woont in Friesland en welke soort isolatietoepassingen uw pand ook nodig heeft; de specialisten van Lubben Isolatie komen graag naar u toe. Geen opdracht is te klein of te groot voor ons. We bepalen samen met u wat de beste oplossing voor uw situatie is en gebruiken uitsluitend A-kwaliteit isolatiematerialen. Zo garanderen we isolatie van het hoogste niveau en krijgt u er zelfs 10 jaar garantie op.

Dus zoekt u een gespecialiseerd isolatiebedrijf in Friesland? Onze vakmensen staan paraat en helpen u graag uw pand winterklaar te maken.

A-kwaliteit isolatie in Friesland

We streven er altijd naar om de beste service en A-kwaliteit isolatie in Friesland te bieden. Daarom zijn we een volledig leverancier- en productonafhankelijk isolatiebedrijf. Alle werkzaamheden worden op een efficiënte, gecertificeerde manier uitgevoerd. Hierdoor isoleren we uw pand snel en volgens de juiste richtlijnen.

Dit zeggen onze klanten over Lubben Isolatie

Snelle en duidelijke offerte. Goede uitleg. En vervolgens is de bodemisolatie snel gerealiseerd. Wij zijn heel tevreden. Een aanrader.

- Alwin Piest

Keurige service, bereikbaar en flexibel. Ook in de uitvoering meedenkend en professioneel. Spouw, vloer en dak laten isoleren, we merkten direct het verschil in temperatuur! Heerlijke warmte

 - Jelle Oosting

Zeer deskundige adviseur, houden zich aan afspraken en zijn zeer scherp in de prijs. Wij zijn dik tevreden!

- Tom Baas

 

Voordelen van een goed geïsoleerde woning

Bent u geïnteresseerd in het laten aanbrengen van verschillende isolatietoepassingen voor uw pand? Hierbij komen meerdere voordelen kijken. Bij Lubben Isolatie zijn we u graag van dienst in de provincie Friesland en plaatsen we uitsluitend isolatiematerialen van de beste kwaliteit, waardoor u optimaal profiteert van deze voordelen:

  • Minder energiekosten
  • Betere geluidsabsorptie
  • Duurzamer wonen
  • Comfortabel werken en leven
  • Beter energielabel & waardeverhoging
  • Geen last meer van vocht en schimmel
  • Kom in aanmerking voor subsidies

Bel 0592 - 201382 Offerte aanvragen

Isolatietoepassingen van Lubben Isolatie in Friesland

Onze vakmensen zijn enorm ervaren in het plaatsen van verschillende soorten isolatiematerialen. We komen graag bij u langs om samen met u een passende oplossing te bedenken en gaan zo snel mogelijk aan de slag.

We bieden de volgende isolatiediensten aan:

Subsidie isolatie in Friesland

Wanneer u ervoor kiest om uw woning te laten isoleren door een gespecialiseerd isolatiebedrijf in Friesland, komt u wellicht in aanmerking voor een landelijke of regionale subsidie. Er zijn diverse regelingen voor zowel particulieren als bedrijven. Op onze subsidiepagina leest u gedetailleerde informatie over de verschillende soorten subsidies en hoe u ze kunt ontvangen.

Vragen of advies nodig? Neem contact op

Mocht u een dringende vraag voor ons hebben, twijfel dan geen moment en neem gerust contact met ons op. We zijn makkelijk bereikbaar via 0592-201382 of info@lubbenisolatie.nl. Bij Lubben isolatie staan we u graag te woord en krijgt u zo snel mogelijk antwoord.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen en voor welke scherpe prijs? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan via de onderstaande button. U ontvangt snel een gerichte kostenindicatie van ons.

Bel 0592 - 201382 Offerte aanvragen

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

Voor een duurzame woning en een lagere energierekening met een gemiddelde besparing van 15% tot 25%.

Lees meer
Vloerisolatie

Vloerisolatie

Geen koude voeten meer? Vloerisolatie levert naast wooncomfort ook gemiddelde besparing op van 15%.

Lees meer
Projecten

Projecten

Word jij ook een tevreden klant van ons? Hier een greep uit onze eerder uitgevoerde projecten die wij gerealiseerd hebben.

Lees meer
Subsidie isolatie

Subsidie isolatie

Bij het laten plaatsen van isolatie in uw woning komen er een aantal dingen kijken, waaronder subsidie voor isolatie.

Lees meer

Smit Isolatie Groep is een gerenommeerde en erkende organisatie op het gebied van het leveren en aanbrengen van na- isolatie.

SMIT Isolatie Groep B.V.
SMIT Isolatie Groep B.V.

Windoo is uw adviseur en leverancier van duurzaam glas. Een fami­lie­be­drijf met jarenlange ervaring in het vak.

Windoo Glasisolatie
Windoo Glasisolatie

Vind de beste vakspecialist voor in en om je huis met Homedeal.

Homedeal
Homedeal

De coöperatie Pekela Duurzaam heeft als doel een bijdrage te leveren aan een energieneutraal Pekela.

Pekela Duurzaam
Pekela Duurzaam

Isoplusparels.nl is gespecialiseerd in de productie van HR++ EPS Isolatie parels voor het isoleren van spouwmuren en kruipruim

Isoplusparels.nl B.V.
Isoplusparels.nl B.V.

B-Team is gespecialiseerd in o.a. houtworm bestrijden, boktor bestrijden, schimmel, vocht en zwambestrijding.

B-Team (Hennie Potze)
B-Team (Hennie Potze)