UW WONING LATEN
ISOLEREN?

Benieuwd hoe Lubben Isolatie uw thuishaven kan isoleren? Onze isolatiespecialisten adviseren graag naar de mogelijkheden in uw situatie!

Offerte aanvragen

Spouwmuurisolatie Groningen

Betaalt u op jaarbasis veel aan energie en wilt u op een makkelijke manier geld besparen? Laat uw spouwmuur isoleren in Groningen, bespaar jaarlijks honderden euro’s en verduurzaam tegelijkertijd uw woning. Hierdoor krijgt uw huis een hoger energielabel en stijgt de waarde. Neem bij vragen contact op of vraag direct een offerte aan!

Bel 0592 - 201382 Vraag een offerte aan

De vakspecialisten van Lubben Isolatie zijn u graag van dienst en voeren de isolatiewerkzaamheden altijd op maat uit. We zijn hét isolatiebedrijf dat uw wens voor een duurzamere en kostenbesparende levensstijl realiseert.

Waarom spouwmuren laten isoleren?

De meeste panden die tussen 1925 en 1985 gebouwd zijn in Groningen, zijn slecht geïsoleerd en hebben ’s winters hoge stookkosten. We richten ons bij Lubben Isolatie vooral op deze oude woningen, waarbij isolatie veel voordelen met zich meebrengt.

Om makkelijk geld te besparen, raden we aan om spouwmuurisolatie in Groningen te laten aanbrengen. Dit type isolatie heeft een hoog rendement en onze klanten hebben hun investering meestal al binnen 3 à 4 jaar terugverdiend. De voordelen zijn:

 • Permanente isolatieoplossing
 • Waardestijging van uw pand
 • Verbetering van het energielabel
 • Lagere energierekening
 • Geen last meer van vocht en schimmel tussen de muren
 • Toename van het werk- en wooncomfort

Tarieven spouwmuurisolatie

Onze vakmensen verrichten bij iedere opdracht kwalitatief maatwerk. Hierdoor kunnen we u geen gerichte indicatie van de kosten geven. Het tarief van het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Groningen hangt af van:

 • De hoeveelheid isolatiemateriaal die nodig is om alle spouwmuren te isoleren
 • Het type isolatiemateriaal
 • Het soort gebouw

Omdat elke klus anders is, variëren de tarieven van onze geleverde diensten sterk. Om u wel een duidelijker beeld te geven van de kosten, houden we het gemiddelde bedrag aan die de voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal geeft: € 2.100,-. Uw persoonlijke offerte kan echter hoger of lager uitvallen.

Heeft u interesse in spouwmuurisolatie in Groningen en wilt u weten hoeveel een isolatieopdracht, uitgevoerd door de specialisten van Lubben Isolatie, kost? Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of geef uw informatie telefonisch door!

Bel 0592 - 201382 Vraag een offerte aan

Subsidie spouwmuurisolatie Groningen

Voordat u investeert in spouwmuurisolatie in Groningen, is het verstandig om informatie in te winnen over de verschillende subsidies die de overheid of uw gemeente aanbiedt. Deze regelingen zijn tot stand gekomen om het isoleren van gebouwen te stimuleren en Nederland sneller te verduurzamen.

U leest hier meer over op de volgende pagina’s:

Lubben Isolatie: úw gespecialiseerde isolatiebedrijf in Groningen

We zijn als specialistische leverancier en uitvoerder van spouwmuurisolatie volledig productonafhankelijk en bieden daardoor voor iedere situatie de ideale oplossing! Daarnaast hebben we een vakkundige, gecertificeerde werkwijze.

U bent hierdoor verzekerd van topkwaliteit spouwmuurisolatie in Groningen en u ontvangt 10 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Heeft u vragen over ons bedrijf? Neem contact op via 0592 – 201382 of stuur een e-mail naar info@lubbenisolatie.nl. Of vraag meteen een offerte aan en krijg binnen 2 werkdagen bericht.

Bel 0592 - 201382 Vraag een offerte aan

Soorten isolatiematerialen

We kijken graag met u samen naar de kansen om uw pand zo optimaal mogelijk te isoleren. Voor de spouwmuurisolatie in Groningen maken we gebruik van een van de volgende producten:

 • Enverifoam (Isolatieschuim/isolatieherstel)
 • Isoplusparels (EPS parels verlijmd)
 • Knauf Supafil (Minerale inblaas wol)

Neem contact op met Lubben Isolatie

Wilt u graag advies inwinnen over het laten aanbrengen van spouwmuurisolatie in Groningen of heeft u een vraag? Neem contact met ons op via 0592 – 201382 of info@lubbenisolatie.nl.

Heeft u zich al georiënteerd en bent u geïnteresseerd in uw pand voor de wintermaanden goed te isoleren? Vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan! Binnen 2 werkdagen neemt een van onze planners contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. We staan voor u klaar en kijken uit naar onze samenwerking!

Bel 0592 - 201382 Vraag een offerte aan

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

Voor een duurzame woning en een lagere energierekening met een gemiddelde besparing van 15% tot 25%.

Lees meer
Vloerisolatie

Vloerisolatie

Geen koude voeten meer? Vloerisolatie levert naast wooncomfort ook gemiddelde besparing op van 15%.

Lees meer
Projecten

Projecten

Word jij ook een tevreden klant van ons? Hier een greep uit onze eerder uitgevoerde projecten die wij gerealiseerd hebben.

Lees meer
Subsidie isolatie

Subsidie isolatie

Bij het laten plaatsen van isolatie in uw woning komen er een aantal dingen kijken, waaronder subsidie voor isolatie.

Lees meer

Smit Isolatie Groep is een gerenommeerde en erkende organisatie op het gebied van het leveren en aanbrengen van na- isolatie.

SMIT Isolatie Groep B.V.
SMIT Isolatie Groep B.V.

Windoo is uw adviseur en leverancier van duurzaam glas. Een fami­lie­be­drijf met jarenlange ervaring in het vak.

Windoo Glasisolatie
Windoo Glasisolatie

Vind de beste vakspecialist voor in en om je huis met Homedeal.

Homedeal
Homedeal

De coöperatie Pekela Duurzaam heeft als doel een bijdrage te leveren aan een energieneutraal Pekela.

Pekela Duurzaam
Pekela Duurzaam

Isoplusparels.nl is gespecialiseerd in de productie van HR++ EPS Isolatie parels voor het isoleren van spouwmuren en kruipruim

Isoplusparels.nl B.V.
Isoplusparels.nl B.V.

B-Team is gespecialiseerd in o.a. houtworm bestrijden, boktor bestrijden, schimmel, vocht en zwambestrijding.

B-Team (Hennie Potze)
B-Team (Hennie Potze)