Vloerisolatie

Vloerisolatie is een zeer rendabele manier om uw woning of pand energiezuiniger te maken en tegelijkertijd het woon- en werkcomfort te laten toenemen. Door de toepassing van deze isolatietechniek blijft de warmte beter in huis. Uw kruipruimte blijft in de meeste gevallen nog gewoon toegankelijk. Indien gewenst is de isolatie te combineren met vloerverwarming. Koude voeten zijn dan verleden tijd.

De waarde van een woning of pand met vloerisolatie vermeerdert aanzienlijk, omdat het huis hierdoor een beter energielabel krijgt. De meeste soorten vloerisolatie verdienen zichzelf binnen 7 à 8 jaar terug. Mocht u nog vragen hebben of een vrijblijvend gesprek willen aanvragen, klik dan op een van de onderstaande buttons. We staan voor u klaar.

Bel 0592 - 201382 Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor Lubben Isolatie?

De experts van Lubben Isolatie isoleren al jaren woningen en bedrijfspanden. We zijn onder andere enorm ervaren in isolatietechnieken bij gebouwen die tussen 1925 en 1985 gebouwd zijn. We zijn volledig productonafhankelijk en bieden veel mogelijkheden. Daardoor vinden we voor elk project wel een passende oplossing.

We werken volgens een gecertificeerde uitvoering. Op die manier leveren we de beste service en bent u altijd tevreden met het eindresultaat. Daarnaast bieden we 10 jaar garantie op de vloerisolatie. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Lees meer over Lubben Isolatie.

"We wonen in een huis dat is gebouwd in 1968. Het was altijd heel vochtig in de kruipruimte en koud in ons in huis. We kwamen erachter dat het huis niet goed geïsoleerd was, maar we wisten niet waar en hoe we de woning verder moesten isoleren. Lubben Isolatie heeft ons fantastisch geadviseerd en topkwaliteit vloerisolatie geplaatst. We zijn heel blij met hun snelle en gecertificeerde service!”

- Fam. De Vries uit Sneek

Voordelen vloerisolatie

Met de vloerenisolatie van Lubben Isolatie zijn uw voeten in de winter minder koud. Daarnaast biedt vloerisolatie nog meer voordelen:

Hoger energielabel
Minder CO2-uitstoot
Lagere energierekening
Te combineren met vloerverwarming
Minder last van schimmels en huisstofmijt
Lagere, gezondere luchtvochtigheid

Vloerisolatie Friesland

Friesland is een laaggelegen provincie waar de bodem voor een groot deel bestaat uit zeeklei en veen. Die twee factoren zorgen ervoor dat vocht eenvoudig de kruipruimte van een woning binnendringt. In een woning waar vochtproblemen zijn, ontstaat makkelijk schimmel. Woont u in Friesland en bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het plaatsen van vloerisolatie? Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend gesprek om de problemen te bespreken en een passende oplossing te vinden.

Vloerisolatie Groningen

Ook in Groningen zijn we actief. We leveren onze diensten in elke uithoek van de provincie en installeren topkwaliteit vloerisolatie in woningen én bedrijfspanden. Een vloer die niet geïsoleerd is verliest wel 15% van de warmte. Die verloren warmte moet u compenseren door te stoken. Met de stijgende kosten voor gas en elektriciteit lopen de kosten elk jaar alleen maar verder op. Door te investeren in vloerisolatie verhoogt u het energielabel en heeft u een lagere energierekening, omdat u minder hoeft te stoken. Neem contact op of vraag direct een vrijblijvend gesprek aan. We bekijken samen wat we voor u kunnen betekenen. 

Vloerisolatie Drenthe

Het kantoor van Lubben Isolatie is gevestigd in Assen. We zijn daarmee al het langst werkzaam in Drenthe en bereiken zelfs de kleinste dorpen. U kiest voor ons, omdat we u verzekeren van een gecertificeerde uitvoering met producten en materialen van topkwaliteit. Bij ons krijgt u 10 jaar garantie en we garanderen een lange levensduur van de vloerisolatie. Klik op de onderstaande buttons en ga in gesprek met onze expert om de mogelijkheden te bespreken. Samen komen we er zeker uit.

Bel 0592 - 201382 Offerte aanvragen

Is uw woning of bedrijfspand geschikt voor vloerisolatie?

Vloerisolatie wordt onder de vloer van een woning of bedrijfspand aangebracht. Dit kan bij zowel betonvloeren als houten vloeren. De enige voorwaarde is dat er een minimaal 50 cm hoge kruipruimte onder de vloer aanwezig is. Als er minder dan 50 cm ruimte is of als u last heeft van een vochtige kruipruimte, adviseren we bodemisolatie. Bodemisolatie is eenvoudig op de bodem van de kruipruimte te installeren.

Producten vloerisolatie

Er zijn meerdere isolatietechnieken. We leveren twee soorten om vloeren mee te isoleren:

 BASF LWP H20 spray (ter plekke gespoten isolatieschuim)
 Tonzon (Isolatie folie icm een bodemafsluiter)

De BASF LWP H20 is een elastrospray die minder schadelijke broeikasgassen bevat dan de ouderwetse isolatiesprays. Daarnaast heeft de nieuwe, milieuvriendelijkere spray een hogere isolatiewaarde en is hij lucht- en waterdicht. Tonzon is geschikt voor alle soorten vloeren. Ook vloeren die al geïsoleerd zijn, kunnen we met Tonzon extra isoleren, mocht dit uw wens zijn. Met Tonzon folie geniet u van een hoge isolatiewaarde en een comfortabel en gezond binnenklimaat.

Neem contact op met Lubben Isolatie

Mocht u nog vragen hebben of een vrijblijvend adviesgesprek willen aanvragen, klik dan op een van de onderstaande buttons. We zijn niet alleen gespecialiseerd in vloer- en bodemisolatie, maar ook in spouwmuurisolatie, dakisolatie en glasisolatie. Bovendien komt u in aanmerking voor een of meerdere subsidies als u isolatiemaatregelen treft. U bereikt ons ook door te bellen of een e-mail te sturen. Na uw bericht gaan we meteen aan de slag om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Bel 0592 - 201382 Offerte aanvragen

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

Voor een duurzame woning en een lagere energierekening met een gemiddelde besparing van 15% tot 25%.

Lees meer
Projecten

Projecten

Word jij ook een tevreden klant van ons? Hier een greep uit onze eerder uitgevoerde projecten die wij gerealiseerd hebben.

Lees meer
Subsidie isolatie

Subsidie isolatie

Bij het laten plaatsen van isolatie in uw woning komen er een aantal dingen kijken, waaronder subsidie voor isolatie.

Lees meer

Smit Isolatie Groep is een gerenommeerde en erkende organisatie op het gebied van het leveren en aanbrengen van na- isolatie.

SMIT Isolatie Groep B.V.
SMIT Isolatie Groep B.V.

Windoo is uw adviseur en leverancier van duurzaam glas. Een fami­lie­be­drijf met jarenlange ervaring in het vak.

Windoo Glasisolatie
Windoo Glasisolatie

Vind de beste vakspecialist voor in en om je huis met Homedeal.

Homedeal
Homedeal

De coöperatie Pekela Duurzaam heeft als doel een bijdrage te leveren aan een energieneutraal Pekela.

Pekela Duurzaam
Pekela Duurzaam

Isoplusparels.nl is gespecialiseerd in de productie van HR++ EPS Isolatie parels voor het isoleren van spouwmuren en kruipruim

Isoplusparels.nl B.V.
Isoplusparels.nl B.V.

B-Team is gespecialiseerd in o.a. houtworm bestrijden, boktor bestrijden, schimmel, vocht en zwambestrijding.

B-Team (Hennie Potze)
B-Team (Hennie Potze)