Waarom spouwmuurisolatie?

Spouwmuurisolatie is de meest voordelige en daarmee ook de meest rendabele vorm van isolatie. Deze snel uit te voeren isolatieoplossing zorgt niet alleen voor flinke kostenbesparing in het energieverbruik, het zorgt ook voor meer wooncomfort door de warmte in de winter en de koelte in de zomer in de woning te houden. Tevens heeft het een geluiddempend effect en verhoogt de waarde van de woning aanzienlijk.

De meeste spouwmuurisolaties zijn binnen 5 jaar al terugverdiend! Deze berekening is enkel maar op basis van de besparing in energiekosten ten behoeve van de verwarming. De kostenbesparing van de verminderde behoefte van een Airco en de winst van het wooncomfort is niet in deze berekening meegenomen!

Hiernaast stijgt jouw woning ook nog eens in waarde! Woningen met spouwmuurisolatie krijgen een hogere score in duurzaamheid, wat weer leidt tot een beter energielabel. Deze vorm van isolatie verdient zich dus ook terug zodra u de woning verkoopt.

DE TECHNIEK

Bijna alle woningen met een bouwjaar van 1930 of later zijn gebouwd door middel van een spouwmuurconstructie. Dat betekent dat er een holle ruimte zit tussen de binnen- en buitenmuur. De ruimte ertussen was destijds de manier om woningen energiezuiniger te maken.

Echter kan het tegenwoordig veel beter door de ruimte te vullen met isolatiemateriaal, deze zorgen voor een geïsoleerder huis wat minder beïnvloed wordt door de omstandigheden buiten de woning. Gevolg is dat het minder snel koud wordt in de winter en minder snel te warm in de zomer.

PRODUCTEN

 Knauf Supafil (Minerale inblaas wol)
 Isoplusparels (EPS parels verlijmd)
 Enverifoam  (Isolatieschuim / isolatieherstel)

OFFERTE AANVRAGEN

Vloerisolatie

Vloerisolatie

Geen koude voeten meer? Vloerisolatie levert naast wooncomfort ook gemiddelde besparing op van 15%.

Lees meer
Projecten

Projecten

Word jij ook een tevreden klant van ons? Hier een greep uit onze eerder uitgevoerde projecten die wij gerealiseerd hebben.

Lees meer
5 tips voor isolatie

5 tips voor isolatie

Investeren in woningisolatie loont. Spouwmuurisolatie geeft hetzelfde rendement als een spaarrekening met 11 procent rente...

Lees meer

Smit Isolatie Groep is een gerenommeerde en erkende organisatie op het gebied van het leveren en aanbrengen van na- isolatie.

SMIT Isolatie Groep B.V.
SMIT Isolatie Groep B.V.

Windoo is uw adviseur en leverancier van duurzaam glas. Een fami­lie­be­drijf met jarenlange ervaring in het vak.

Windoo Glasisolatie
Windoo Glasisolatie

Vind de beste vakspecialist voor in en om je huis met Homedeal.

Homedeal
Homedeal

De coöperatie Pekela Duurzaam heeft als doel een bijdrage te leveren aan een energieneutraal Pekela.

Pekela Duurzaam
Pekela Duurzaam

Isoplusparels.nl is gespecialiseerd in de productie van HR++ EPS Isolatie parels voor het isoleren van spouwmuren en kruipruim

Isoplusparels.nl B.V.
Isoplusparels.nl B.V.

B-Team is gespecialiseerd in o.a. houtworm bestrijden, boktor bestrijden, schimmel, vocht en zwambestrijding.

B-Team (Hennie Potze)
B-Team (Hennie Potze)