UW WONING LATEN
ISOLEREN?

Benieuwd hoe Lubben Isolatie uw thuishaven kan isoleren? Onze isolatiespecialisten adviseren graag naar de mogelijkheden in uw situatie!

Offerte aanvragen

Spouwmuurisolatie Hoogeveen

Daalt de temperatuur in uw bedrijfspand of woning snel wanneer u de kachel ’s avonds uitdoet in de winter? Of wordt het in de zomer zó warm dat u niet comfortabel meer kunt wonen of werken? Waarschijnlijk zijn uw spouwmuren nog niet geïsoleerd. Schakel zo snel mogelijk een isolatiespecialist in om deze problemen op te lossen.

Lubben Isolatie voorziet de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur van de hoogste kwaliteit spouwmuurisolatie in Hoogeveen. Neem direct contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan en verhoog ook uw woon- en werkcomfort!

Bel 0592 - 201382 Offerte aanvragen

Wat doet spouwmuurisolatie in uw pand in Hoogeveen?

De ruimte tussen de buiten- en binnenmuur heet de spouw. Veruit de meeste gebouwen die tussen 1925 en 1985 gebouwd zijn hebben een spouw, maar zijn nog niet geïsoleerd. Hierdoor hebben deze panden een laag energielabel en moet u vaak de verwarming hoog zetten. Door hoogwaardige spouwmuurisolatie aan te laten brengen gaat de warmte minder snel verloren en heeft u binnen geen last meer van schommelde temperaturen.

Spouwmuren isoleren in uw pand

Er zijn diverse typen isolatiematerialen. Welk materiaal we kiezen en het beste werkt, is afhankelijk van de situatie. Omdat we bij Lubben Isolatie volledig productonafhankelijk zijn, voorzien we uw spouwmuren altijd met het juiste isolatiemateriaal en leveren we de beste service. We gebruiken voor uw spouw een van de volgende materialen:

 • Knauf Supafil (minerale inblaaswol)
 • Isoplusparels (EPS parels verlijmd)
 • Enverifoam (isolatieschuim/isolatieherstel)

Bij Ludec bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit spouwmuurisolatie in Hoogeveen met een levensduur van minimaal 60 jaar. U krijgt bij ons bovendien standaard 10 jaar garantie.

Beschikt uw pand in Hoogeveen over spouwmuren?

Is uw pand tussen de jaren 30 en 80 van de vorige eeuw gebouwd, dan beschikt het bijna zeker over lege spouwmuren. Als u niet zeker weet of het pand lege ruimtes heeft tussen de binnen- en buitenmuren, dan komt u daar eenvoudig achter door de dikte van de gehele muur op de meten. Is de muur 24 cm breed? De kans is groot dat het pand spouwmuren heeft die nog niet geïsoleerd zijn.

Een van onze professionals komt graag bij u langs voor een inspectie. Hij bespreekt met u wat de mogelijkheden zijn en voorziet u van advies. Neem direct contact met ons op!

Bel 0592 - 201382 Offerte aanvragen

Voordelen spouwmuurisolatie Hoogeveen

Het laten aanbrengen van spouwmuurisolatie is zeker met de hoge energieprijzen een absolute aanrader, omdat de muren enorm veel vierkante meters bedragen in huis. Isolatiemateriaal in de spouwmuren is ook een van de rendabelste methodes om de energierekening zo laag mogelijk te houden. Hieronder geven we u nog een aantal voordelen van spouwmuurisolatie in uw pand in Hoogeveen:

 • Gaat levenslang mee
 • Koel in de zomer, warm in de winter
 • Geen vocht, tocht en schimmels meer
 • Geluiden van buiten worden geabsorbeerd
 • Aanzienlijk minder energiekosten
 • Recht op subsidies
 • Geen sloopwerk nodig
 • Binnen 1 dag uitgevoerd
 • Verdien uw investering al binnen 3 tot 5 jaar terug
 • Waardeverhogend effect
 • Beter energielabel
 • Toename van woon- en werkcomfort

De prijs van spouwmuurisolatie

De kosten om uw spouwmuren goed te laten isoleren door de experts van Lubben Isolatie, hangen af van de volgende factoren:

 • Het benodigde materiaal
 • Welk isolatiemateriaal we aanbrengen
 • Het type pand: tussenwoning, hoekhuis of vrijstaande woning

Bent u geïnteresseerd? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en we voorzien u zo snel mogelijk van een concurrerende prijsopgave.

Spouwmuurisolatie subsidies

Er zijn diverse regelingen van de overheid en gemeentes waar u met het laten aanbrengen van spouwmuurisolatie misschien wel voor in aanmerking komt. Wilt u meer informatie over deze subsidies, bekijk dan een van de onderstaande pagina’s:

Lubben Isolatie: uw isolatiebedrijf in Hoogeveen

Heeft u nog een vraag of interesse in onze diensten? Neem gerust contact met ons op via 0592 – 201382 of info@lubbenisolatie.nl. We staan u graag te woord en komen indien gewenst zo snel mogelijk bij u langs wanneer het u uitkomt.

Bel 0592 - 201382 Offerte aanvragen

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

Voor een duurzame woning en een lagere energierekening met een gemiddelde besparing van 15% tot 25%.

Lees meer
Vloerisolatie

Vloerisolatie

Geen koude voeten meer? Vloerisolatie levert naast wooncomfort ook gemiddelde besparing op van 15%.

Lees meer
Projecten

Projecten

Word jij ook een tevreden klant van ons? Hier een greep uit onze eerder uitgevoerde projecten die wij gerealiseerd hebben.

Lees meer
Subsidie isolatie

Subsidie isolatie

Bij het laten plaatsen van isolatie in uw woning komen er een aantal dingen kijken, waaronder subsidie voor isolatie.

Lees meer

Smit Isolatie Groep is een gerenommeerde en erkende organisatie op het gebied van het leveren en aanbrengen van na- isolatie.

SMIT Isolatie Groep B.V.
SMIT Isolatie Groep B.V.

Windoo is uw adviseur en leverancier van duurzaam glas. Een fami­lie­be­drijf met jarenlange ervaring in het vak.

Windoo Glasisolatie
Windoo Glasisolatie

Vind de beste vakspecialist voor in en om je huis met Homedeal.

Homedeal
Homedeal

De coöperatie Pekela Duurzaam heeft als doel een bijdrage te leveren aan een energieneutraal Pekela.

Pekela Duurzaam
Pekela Duurzaam

Isoplusparels.nl is gespecialiseerd in de productie van HR++ EPS Isolatie parels voor het isoleren van spouwmuren en kruipruim

Isoplusparels.nl B.V.
Isoplusparels.nl B.V.

B-Team is gespecialiseerd in o.a. houtworm bestrijden, boktor bestrijden, schimmel, vocht en zwambestrijding.

B-Team (Hennie Potze)
B-Team (Hennie Potze)