Spouwmuurisolatie Drenthe

Wilt u jaarlijks ook veel geld besparen op uw energierekening en uw woning in Drenthe verduurzamen? Investeer dan zo snel mogelijk in spouwmuurisolatie. Doordat het isoleren van spouwmuren een heel hoog rendement biedt, heeft u uw investering er gemiddeld al binnen 5 jaar uit. Ook verbetert het energielabel van uw woning, met als gevolg dat de waarde van uw woning toeneemt.

Bel 0592 - 201382 Vraag een offerte aan

Bij Lubben Isolatie helpen we u graag uw wensen voor een duurzamere levensstijl te realiseren. Neem contact op met een van onze isolatiespecialisten en bespreek de mogelijkheden voor spouwmuurisolatie in Drenthe. U heeft ook de mogelijkheid om meteen een offerte aan te vragen.

Wat is een spouwmuur?

Een spouwmuur is een buitenmuur die uit twee delen bestaat. De meeste gebouwen die tussen 1925 en 1985 gebouwd zijn, hebben spouwmuren. Het probleem bij dit type muur is dat hij vaak niet geïsoleerd is. Dit zorgt ervoor dat de warmte makkelijk de woning verlaat.

Bij Lubben Isolatie hebben we ons gespecialiseerd in het isoleren van (oude) spouwmuren. Daarmee zijn we het aangewezen isolatiebedrijf in Drenthe om uw woning te isoleren en te verduurzamen.

Prijs spouwmuurisolatie

Ook al installeren onze isolatiespecialisten in iedere woning het isolatiemateriaal met hetzelfde vakmanschap, de prijzen verschillen per klus. De kosten van spouwmuurisolatie in Drenthe zijn afhankelijk van:

 • hoeveel materiaal er nodig is om de gewenste spouwmuren te isoleren;
 • voor welke isolatiesoort u kiest;
 • het type woning.

De prijs kan dus sterk variëren. Om u toch een indicatie te geven, houden we de cijfers van de voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal aan. Volgens deze organisatie betaalt u gemiddeld voor een isolatieopdracht rond de € 2.100,-.

Bent u geïnteresseerd in onze spouwmuurisolatie en wilt u een gerichte prijsindicatie ontvangen? Vraag dan eenvoudig en snel een offerte aan via onderstaande button.

Bel 0592 - 201382 Vraag een offerte aan

Subsidie spouwmuurisolatie Drenthe

De overheid heeft een aantal leningen en subsidies in het leven geroepen om de verduurzaming van woningen in Nederland te versnellen. Het idee is dat u zo makkelijker een investering doet in bijvoorbeeld spouwmuurisolatie in Drenthe.

Om in aanmerking te komen voor de verschillende regelingen, moet u wel aan specifieke voorwaarden voldoen. Wilt u meer informatie over de subsidies en leningen die worden aangeboden? Lees er dan meer over op onderstaande pagina’s:

Lubben Isolatie: uw isolatiespecialist in Drenthe

We specialiseren ons bij Lubben Isolatie in het isoleren van oude woningen, onder andere in Drenthe, voornamelijk gebouwd tussen 1925 en 1985. Een groot percentage van deze woningen is namelijk nog niet geïsoleerd.

Spouwmuurisolatie is ongelooflijk rendabel en zorgt ervoor dat de warmte uw woning minder makkelijk verlaat. Zo is het altijd behaaglijk in huis en stapt u tegelijkertijd over op een duurzamere levensstijl.

Het maakt niet uit waar u woont! We rijden naar alle uithoeken en dorpen van Drenthe om uw woning te voorzien van de juiste isolatie. En natuurlijk helpen we u ook in de grote steden:

Werkwijze Lubben Isolatie

We zijn volledig productonafhankelijk en leveren hierdoor voor iedere opdracht een oplossing op maat. We werken ook volgens een gecertificeerde uitvoering.

Dit in combinatie met onze producten van de hoogste kwaliteit, garandeert een geïsoleerde spouwmuur in Drenthe die tot wel 60 jaar meegaat. Daarnaast ontvangt u bij ons standaard 10 jaar garantie op de geplaatste isolatie.

Als u nog vragen heeft over onze werkwijze of onze andere diensten, dan neemt u telefonisch contact met ons op of stuurt u een e-mail. Heeft u zich al georiënteerd en bent u geïnteresseerd in spouwmuurisolatie? Vraag een offerte aan voor een gerichte prijsindicatie.

Bel 0592 - 201382 Vraag een offerte aan

De voordelen van een spouwmuur isoleren

Het laten isoleren van de spouwmuren in uw woning in Drenthe is een permanente oplossing. U heeft er de rest van uw leven profijt van. Bekijk hieronder wat de voordelen van spouwmuurisolatie zijn:

 • Het huis ontvangt een duurzamer energielabel.
 • De waarde van uw woning verhoogt.
 • U heeft minder energiekosten.
 • Er zit geen vocht (en schimmel) meer tussen de muren.
 • Uw leef- en werkcomfort neemt toe.

De verschillende isolatiematerialen voor uw spouwmuur

Omdat we productonafhankelijk zijn, is het bij ons mogelijk om te kiezen tussen verschillende soorten isolatiemateriaal voor uw spouwmuur. We passen bij Lubben Isolatie de volgende producten toe om uw spouwmuren in Drenthe op te vullen:

 • Knauf Supafil (Minerale inblaaswol)
 • Isoplusparels (EPS parels verlijmd)
 • Enverifoam (Isolatieschuim/isolatieherstel)

Vragen? Neem contact op met Lubben Isolatie

Heeft u vragen over welk type isolatiemateriaal het best voor uw situatie in Drenthe is of heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons eenvoudig via 0592 – 201382 of info@lubbenisolatie.nl.

U kunt ook meteen een offerte aanvragen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en komen graag langs voor een adviesgesprek.

Bel 0592 - 201382 Vraag een offerte aan

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

Voor een duurzame woning en een lagere energierekening met een gemiddelde besparing van 15% tot 25%.

Lees meer
Vloerisolatie

Vloerisolatie

Geen koude voeten meer? Vloerisolatie levert naast wooncomfort ook gemiddelde besparing op van 15%.

Lees meer
Projecten

Projecten

Word jij ook een tevreden klant van ons? Hier een greep uit onze eerder uitgevoerde projecten die wij gerealiseerd hebben.

Lees meer
Subsidie isolatie

Subsidie isolatie

Bij het laten plaatsen van isolatie in uw woning komen er een aantal dingen kijken, waaronder subsidie voor isolatie.

Lees meer

Smit Isolatie Groep is een gerenommeerde en erkende organisatie op het gebied van het leveren en aanbrengen van na- isolatie.

SMIT Isolatie Groep B.V.
SMIT Isolatie Groep B.V.

Windoo is uw adviseur en leverancier van duurzaam glas. Een fami­lie­be­drijf met jarenlange ervaring in het vak.

Windoo Glasisolatie
Windoo Glasisolatie

Vind de beste vakspecialist voor in en om je huis met Homedeal.

Homedeal
Homedeal

De coöperatie Pekela Duurzaam heeft als doel een bijdrage te leveren aan een energieneutraal Pekela.

Pekela Duurzaam
Pekela Duurzaam

Isoplusparels.nl is gespecialiseerd in de productie van HR++ EPS Isolatie parels voor het isoleren van spouwmuren en kruipruim

Isoplusparels.nl B.V.
Isoplusparels.nl B.V.

B-Team is gespecialiseerd in o.a. houtworm bestrijden, boktor bestrijden, schimmel, vocht en zwambestrijding.

B-Team (Hennie Potze)
B-Team (Hennie Potze)